moneymoneymoney

buah hati ibu

buah hati ibu

Si Comel

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Followers

Friday, January 15, 2010

Spread The Love Contest

jom joint contest ni.......

Senang bangat ...korang baca jer bende yang aku copy paste ni...kompem hanya dihujung jari anda untuk joint contest ni....

Term & Condition:

1) Peserta haruslah mempunyai blog
2) copy banner di atas dan letakkan di side bar blog anda...dan link kan kepada... http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html
3) jadi follower blog saya.
4) jadi follower blogshop saya. http://spreaddlove.blogspot.com (bermakna..anda perlu menjadi follower..2 buah blog..hehe)
5) buat entry bertajuk Spread The Love Contest
6) dalam entry anda..haruslah ada banner di atas..linkkan pada.. http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html
7) sila tunjukkan 1 gambar anda yg menunjukkan kasih sayang..tk kire la gmbar couple.,suami isteri,kawan2,anak n ibu..anak n ayah..adik beradik..asalkan menunjukkan kasih sayang.(ingat..1 gambar sahaja!)

so...aku letak gambor aku ngn kawan aku .....moga gambo ni terpilih tuk memenangi hadiah yang ditawarkan.....huhuhu



with love


2 comments:

  1. dah review..gmbar yg menarik..
    goodluck oke

    ReplyDelete
  2. gud luck! tp kalau gmbr hg ngan tasnim pun ok gak..tak leh send bnayk2 ka?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails