moneymoneymoney

buah hati ibu

buah hati ibu

Si Comel

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Followers

Sunday, February 7, 2010

cuti! seronok @ tidak?

huh...cuti 2 hari tak kemana-mana minggu ni...bosan gak duduk rumah 2 hari ni...hubby den ada keje plak minggu ni....huh tak dapat aku bayangkan ketensenan aku kalu aku jd suri rumah sepenuh masa...aku memang respect le sesapa yg jadi suri rumah sepenuh masa ni...2 hari aku cuti tanpa kemana-mana amat membosankan hidupku...ari sabtu dah siap acara mengemas rumah...sambil2 layan blog...sampai naik juling mata aku ni....

Ahad...lepas hubby den kuar aku buatkan sarapan tuk anak aku...tengok dalam periuk still ada nasi,masih elok...so nasi goreng lagi ler jawap nyer....sian anak aku...huhuhuhuk...

sementara tunggu dia bangun aku layan blog la....sempat joint contest yg aku jumpa...huhuhu...anak bangun jer...mandikn dia n bg makan dulu...itu penting...kalu tak kompem dia kacau aku berblog....

selesai siapkan dia...aku teruskan berblogging...emm cik tasnim dgn keje dia la...main sorang -sorang...sian...sian..sian...macam tu lah dia kalu babah dia tak dak...dia keboringan terlampau....sebab aku jenis malas nk melayan ank...huhuhu teruk btul ibu mcm aku ni...huhuhu...

aku tengah tunggu hubby aku lek...sebab nk minta tolong die lipatkn baju jer...huhuhu dalam byk2 keje rumah yg aku malas nk buat...hahahaha acara melipat baju...

2 hari terperap kt umah amat membosankan...otak tak berjalan lancar tuk 2 hari ni...nk siapkn keja kt opis...taska tak buka plak...menyampah tul...start tahun ni setiap hari sabtu taska tutup...ltu yg membuatkan aku lg bosan...n sakit hati...

tapi tak per lah...dapat gak aku melayan cik tasnim kat umah ni...tapi aku sakit hati gak sebab aku penat2 membersihkan umah...dia dgn senang hati menyepahkan lek..huh..sgt la tension....tapi besa la budak2.memang cang gitu perangainya......

en.rizal cepat ler balik...isterimu ini teramat boring menunggu mu pulang...huhuhuhuhu

with love

3 comments:

Related Posts with Thumbnails